Grand Hotel Terme

Отвъд мечтите

Австрийски стил, луксозно настаняване, международна кухня и съвършенство от природата…Създадохме Grand Hotel Terme, за да направим вaшата почивка незабравима. Чрез своите специални услуги ви предлага едно, изключително изживяване.

Изживейте почивка отвъд мечтите си в света на Therme... Хотелът разполага с 110 дизайнерски обзаведени стаи, съчетаващи планински стил и комфортна атмосфера, благоприятна за семеен отдих.

Стилните стаи предлагат удобствата на дома, съчетани с безупречно обслужване, елегантност, чар и автентичност.

Просторни, с изключителен стил и несравнима гледка  към планината и басейна на хотела. Специалният дизайн с естествени материали ( масив от дъб, кожа и камък ) в стаите предават душевен и запомнящ се уют .

Grand Therme Resort Banya е разположен в имот от 27685,00 кв.м. в с. Баня, Разложко.. Цялата източна граница на имота е коритото на река Конещица. Комплексът е замислен като място за семейна почивка с акцент върху спа центъра с минерална вода, извираща с температура от 58 градуса. Освен хотелската част и нейните 110 луксозни стаи, той разполага с 60 апартамента и 19 къщи, които могат да бъдат закупени от частни лица. Допълващо застрояване с топла връзка на партерно нивомежду всички отделни сгради и позволява на гостите да имат приятен и отоплен път към ресторанта, Лоби бара и СПА центъра на основната хотелска сграда. Асансьорни уредби обслужащи всички нива на петте отделни сграда, като асансьрът на хотела е панорамен

TOP