СПА Ризорт Св. Иван Рилски

Горска приказка

СПА Ризорт Св. Иван Рилски се намира в най-известния български ски курорт - Банско, само на 160 км. от София. Сгушен в прегръдките на планината и само на 10 минути от ски лифта, комплексът се състои от хотел със 109 стаи, СПА Център с площ от над 1 000 кв.м. и 4 апартаментни къщи със 162 апартамента (хотелско настаняване се предлага в 40 от тях). Простиращ се на площ от 16 000 кв.м., целогодишният СПА Ризорт Св. Иван Рилски е охраняем комплекс от затворен тип и разполага с вътрешен двор и закрит паркинг.

Архитектурата е в типичния алпийски стил, съчетан с модерен интериор от дърво, камък и много светлина. Хотелът предлагат изключителна атмосфера, премиум настаняване, свеж интериор и има всички необходими удобства за идеалната почивка в планината.

Изцяло реновиран през 2021 г. От Pro-Design Interiors, хотелът предлага целогодишна All-Inclusive програма, модерна база и голямо разнообразие от услуги. СПА Център на две нива с екслузивна зона за възрастни, отопляем акватоничен басейн и джакузи, външен отопляем акватоничен басейн и джакузи, съвременно оборудвана фитнес зала,  ресторант с панорамна тераса,  лоби бар, лаундж зона, детски кът, конферентни зали, магазин, ски гардероб и др.

TOP