Ресторант Grand hotel Terme

6th sense

8НЕВЕРОЯТНИ РЕСТОРАНТИ & БАРОВЕ...очакват всеки клиент, който търси бърза закуска между заниманията, интимна вечеря или коктейл с любим човек, който да отпие, докато слънцето залязва в поредния ден, отдаден на почивка.

Храната в Therme е отражение на всепризнати майстори готвачи, а всяко сервирано ястие е кулинарен шедьовър. Елегантност, качествени съставки и превъзходни вкусове са отличителните белези  в Therme.

ОСНОВЕН РЕСТОРАНТ

ALL DAY RESTAURANT THERME

Основният ресторант  All day Restaurant Therme съхранява  концепцията за бюфет с богати и вълнуващи вкусове. Разделен на две части : „Зала за храна“ и ‚Зала за хранене“ позволяват максимално удобство за сервиране и скопойствие при храненто.Ресторантът ви предлага едно необикновено кулинарно пътешествие с вкусни ястия и превъзходна  презентация в алпииски стилен интериор. Горско зелено, дървесни елементи в зала с височина от 12 метра дава усещането за свобода на сетивата.

CAKE & ART

Не просто сладкарница, а изкуство. Декоративна „Арт“ елементи с кръгли засветени огледала, кована желязо и дървесни шеврон елеленти създават усещане за лукс и класа. Очакват ви домашно приготвени, сладки изкушения, гурме торти и други сладки изненади.

THE POOL CLUB

Насладете се на едно от най-запомнящите се места през деня и най- приятно за ексклузивните, вечерни партита вечер в Therme

Барове и заведения предлагат топли, студени, алкохолни и безалкохолни напитки, както и най-добрите и здравословни напитки и фрешофе събуждат всички сетива.

ЛОБИ БАР THERME

Освободете се от ежедневната  умора, поднесете на съзнанието си пукот от камина и кратка почивка в лоби бара – известен със своята изключителна алпийска атмосфера.

POOL BAR

Богато меню с напитки и коктейли, приготвени, за да имате едно невероятно изживяване.

VITAMIN BAR ENERGY

Създаден специално за гостите, търсещи здравословна почивка. В бара се предлагат здравословни напитки и храни, които да освежат  и тонизират тялото и ума ви.

LOUNGE & WHISKEY BAR

Очаквайте нашето ново изкушение за ценителите на изтънченият вкус и аромат.

TOP