Grand Hotel Terme

СПА и уелнес центърът е самото сърце на изживяването ви в Grand Hotel Therme. Комплексът е захранен с минерална вода от минералния извор, намиращ се на 3 км. от с. Баня от сърцето на Пирин планина.

Минералната вода в Баня е със средна температура 58° C и има лечебни свойства, както при външна употореба така и при вътрешна.

Лечебната сила на минералната вода е всеизвестна, а в съчетание с чистия въздух на региона и нашите спа зони, получавате едно уникално по рода си SPA изживяване.

Спа центъртът на Гранд Хотел Терме включва 2 открити и 2 закрити термални басейна, захранвани от собствен извор с минерална вода, извираща от земните недра с температура от 57 градуса по целзии.

В дизайна и разположението на СПА центъра за взаимствани успешно водещи тенденции в интериорния дизайн, преплетени с удобството и чувството за пространствена ориентация от ползвателите. Всичко е в хармония. Всичко е на една ръка разстояние и в същото време достатъчно пространсвено и отдалечено, за да гарантира личната уединеност на всеки.

В самия вход към спа центърът е разположен величествен атриум със зимна градина, към когото всички нива на хотела имат гледка.

ПОТОПЕТЕ СЕ В ТЕРМАЛНА ЗОНА - УСПОКОЯВАЩА ДУШАТА С ГОСТОПРИЕМСТВО

- 3 панорамни финландски сауни с уникален дизайн, 2 от които с гледка към природата, а третата съдържа стволове от естествени дъбови дървета, разположени по иновативна технология

- релакс зона "Лакониум" съдържаща топли лежанки и интериор от реалистичен 3Д дървен пъзел, допринасящ за атмосферата в сихром с природата

- панорамна 20 метрова парна баня с шоков студен басейн.

- амфитеатрална парна баня

До всяка спа зона има разположени душове за комфорта на ползвателите.

В непосредствена близост на спа центърът и за допълнителен комфорт е изграден лаундж спа бар, както и 2 бар точки с чай и кафе.

Масажно студио също е в непосредствена близост.

За допълнителния комфорт на ползвателите са изградени 2 съблекални със самостоятелни душове и санитарни възли

TOP