За нас

Pro Design Interiors е студио за интериорно проектиране и реализация с динамично развитие и над 10 годишен опит. Компанията не само създава интериорни решения, а предлага напълно затворен цикъл услуги – от идейния проект през реализацията и надзора до завършването на проектите до ключ.

Фокусът ни е главно върху проектирането на специфични обекти като фитнес клубове и спа центрове, изискани хотели, заведения и модерни бизнес сгради, не само защото те са предизвикателство за всеки екип, а защото изискват много задълбочени познания и експертиза по отношение на спецификата на техните функционални разпределения, нуждата от внедряване на високотехнологични решения и не на последно място осигуряването на удобство при използване им при голям човекопоток.

0

Приключени
проекта

екип от над

0

доказани
професионалиста

За компанията работят различни екипи, като над 100 души обслужват един проект през всичките му фази - проектират, подготвят документация, креативират, чертаят, визуализират, изграждат, строят, обзавеждат и декорират до най-малкия детайл вашите идеи.

Зад гърба си имаме десетки доволни клиенти и множество проекти, както на територията на България, така и извън страната, част от които можете да разгледате в секция Портфолио.

Основното ни предимство пред други компании в сектора е тясната ни специализация в създаването на специфични публични пространства. Залагаме на know how, базиран както на собствения ни опит, така и на хилядите часове, прекарани в консултации с тесни специалисти в областта на типовете обекти, които създаваме.

„Добрия дизайн е очевиден. Отличният дизайн е прозрачен.“

Джо Спарано

TOP