Нашият екип

За да ви предоставим пълна гама от услуги за вас се грижат екип от високо квалифицирани архитекти, интериорни дизайнери, инженери, строители, технически ръководители, мебелисти и стилисти.

Запознайте се с водещите фигури в нашия екип

Катя Лазова

Архитект

Архитект Катя Лазова завършила Архитектура в Университета Malaquais в Париж през 2013 година. Има опит като архитект - управление на проект (или Project Manager) в архитектурни ателиета в Париж и Монако.

Работила по проекти за реабилитация и интериорния дизайн на бутикови частни хотели, реконструкция и обзавеждане на банкови офиси за банките BNP Paribas и HSBC в Дефонс и по Шанс Елизе.

Участвала в проекта за реконструкция и разширение на Осеанографския музей,частната банка в сградата “Villa Les Aigles” и преустроиството на бутици за прет-а-порте в Монако.

Светлин Илиев

Проект мениджър

Светлин Илиев е Project Manager във фирмата над 15 години.

Прави подбор на офертите, остоиностява работните проекти и задвижва поръчки към доставчиците. Прави подбор на всички продукти, които да се влагат в проектите.

Проследява изпълнението по обектите и спазването на уговорените срокове.

Участвал в реализацията на Флоримонт хейтс, Флоримонт каса, Гранд Хотел Банско, Гранд Хотел Свети, Роял спа Велинград и всички фитнеси от веригата Pulse.

Красимир Стойчев

Технически Проект мениджър

Красимир Стойчев е във фирмата от 2007 година като технически Project Manager.

Координира всички струителни бригади и процеси, следи за качеството на изпълнение на заложените детайли.

Участвал в реализацията на Гранд Хотел Банско, Гранд Хотел Свети, Emitrates Apart Residence, Pulse Bulgaria, Premium, Deluxe и Pulse Пловдив.

 

„Дизайнът е точката, където науката и изкуството се срещат.“

Робин Матю

TOP