Често задавани въпроси

Това да се определи функционалността на пространството, правилно да се съчетаят материалите и цветове и да се подберат подходящи мебели, декорации и осветление е не лека задача, която може да ви коства много време и пари. Наемайки професионалист, Вие ще спестите много време и ще се предпазите от несполучливи опити. Ние ще ви осигурим идеята под формата на 3D визуализация, така че ще можете да видите крайния резултат, преди да сте вложили средства за нейното изпълнение. Ние ще направим проект, който напълно ще отговаря на вашите желания и стил, съобразени с най-актуалните решения.

Всички наши сътрудници имат необходимото образование на архитекти и интериорни дизайнери и са доказани специалисти в тази област.  Нащите дизайнери имат не по-малко от пет-годишен опит в сферата на интериорния дизайн и са работили за големи и международно признати фирми.

Ние извършваме една предварителна, консултативна и напълно безплатна среща с клиентите си, в която се запознаваме за вашите предпочитания, вашето време и финансовите ви възможности. Ако нямате конкретна идея, ние ще ви предложим голям избор от решения.  Когато вече сме напълно наясно с концепцията, правим още една среща с вас, на която ви предоставяме 2 варианта на 3D визуализация, от които вие ще може да изберете този, който повече ви допада. Ще бъдем до вас и когато трябва да направите избор на материали, мебели, настилки, осветление. На разположение сме и винаги когато имате нужда от съвет или помощ от нас. Можете да ни пишете на имейл или директно да ни се обадите по телефона.

Всички наши проекти са 100% изпълними. Всеки един детайл, дори най-дребният, е добре обмислян и избран предварително. Когато ги залагаме в проекта, ние сме наясно от къде те могат да се поръчат или как да се направят всички материали, мебели и декорации. Благодарение на динамичното си развитие, ние можем да ви осигурим богат избор на цени и качество, защото работим с водещи производители на пазара.

Определянето на цената е индивидуално за всеки проект и зависи от големината на пространството и избора на материали, мебели, настилки и осветление.

Срокът за изпълнение на Интериорния проект е строго индивидуален за всеки клиент. Той зависи от това колко е голям обекта, какво е заданието и каква е възможността на клиента да участва. Приблизително срокът за изпълнение е около 3 месеца.

TOP