THE Ring Tower

“Строга красота”

На всеки етаж на Ring Tower са разположени open space офис площи от най-висок клас, част от които вече са отдадени под наем с дългосрочни договори. Всеки етаж е планиран с опция разделяне на пространството и опция луксозни довършителни изпълнения до ключ, с множество варианти за трансформации и преустройства поради добре замислените вариации на функционали разпределения.

Има сгради, които те респектират още с първия поглед и Ring Tower несъмнено е една от тях. Внушителната 16 етажна сграда впечалява със своята перфектно премерена комбинация от строга класическа архитектура и модерни елементи, ненатрапчиви и естетически издържани до най-финия детайл.

Всички офиси са изградени с двоен под, окачени тавани, вградено LED офисно осветление 500 Lux, заложена инсталация, цялостно структурно окабеляване 7-ма категория, реализирано в подови кутии, usp окабеляване, резервно захранване с дизел генератор и чилър система с опресняване на въздуха. Разположението им предполага перфектната офис светлина, поради естествената осветеност на помещенията.

Интериорът на сградата е решен в модерен стил, с най-висок клас настилки и луксозни орнаменти.Ще ви посрещне елегантно фоайе с рецепция отмрамор, 5 луксозни анасансьора (за 13 човека всеки),
Медизински центрове и елегантен ресторант с хелти-ориентирана кухня.

Специфичната архитектура на сградата носи препратка към едни от най-емблематичните сгради на бизнес мегаполиси като Ню Йорк, Токио и Дубай.
Стъклената фасада, в комбинация с усещането за солидност, идваща от облицовката с луксозен италиански мраморен камък, оформят екстериор, който може да се опише в две думи “Строга красота”

TOP